2 DAYS PACKED
WITH AWESOMENESS.

DAY 1: 26 JULY

8.30am
Registration
9.30am
Door closes. Festival begins
10.00am
Talk 1 Data Is Nothing Without Ta-Da! - Ronald Ng (45 mins)
10.45am
Talk 2 Documenting Life - The Power Of An Unscripted Journey - Sarah Yeo and Aloke Devichand (45 mins)
11.30am
Talk 3 The Unconscious Bias of Consumer Behaviour - Sooth, Japan (30 mins)
12.00noon
Optional Q&A
12.30pm
Lunch - Group A
Stella So street art workshop for Group B (60 mins)
1.30pm
Lunch - Group B
Kafayat spoken word workshop for Group A (60 mins)
Mini Session
Unrepresented:KL for Group A (30 mins)

Throughout the 2-hour lunch break, the other vendors will be in operation. David Lok, Kenny Loh, Motiofixo, James, Hyrul, Tintoy Chuo, Kitar GE14 and Dialogue in the dark
2.30pm
Everyone back to main hall - Group Picture
2.40pm
Talk 4 A Creative Wrecking Ball - Aneil Deepak (45 mins)
3.25pm
Talk 5 Missing The Point: Another Way Of Seeing Culture - Eddin Khoo (45 mins)
4.10pm
Performance from Pusaka (30 mins)
4.40pm
Talk 6 The Art Of Not Knowing; A Celebration Of Naivety - Fazil Fuad (30 mins)
5.10pm
Talk 7 A New Hope - Fahmi Fadzil (45 mins)
5.55pm
Optional Q&A
6.20pm
End of day 1 - Networking with speakers over drinks

DAY 2: 27 JULY

8.30am
Open for Exhibitions, VR experiences, Dialogue in the Dark
9.00am
Day 2 begins with Summary of Day-1 and introduction to Day-2
9.10am
Talk 8 The Sound of Emotions - Jessica Price and Kamal Sabran (40mins)
9.50am
Talk 9 Hearing you - Bassam Tariq (45 mins)
10.35am
Talk 10 The Art Of Drawing Meaning From Life - Stella So (45 mins)
11.20am
Talk 11 Flesh and Blood Brand - Grab + Young Kancil Challenge (40 mins)
12.00noon
Lunch - Group A
12.55pm
Lunch - Group B
1.50pm
Delegates return to hall
2.00pm
Talk 12 Illuminated By Darkness - Stevens Chan (30 mins)
2.30pm
Talk 13 Enhancing Creativity with AI and Robots - Shun Matzuzaka (40 mins)
3.10pm
Talk 14 Treasures in your own backyard - Hyrul Anuar (30 mins)
3.40pm
Talk 15 Creative Alchemy - The story of Fusion Wayang Kulit - Tintoy Chuo (30mins)
4.10pm
Talk 16 Kancil 666 Young Director’s Challenge Forum - Moderated by Iska Hashim (35 mins)
4.45pm
Talk 17 Spoken word, broken walls - Kafayat Motilewa Quadri (40 mins)
5.25pm
Wrap up and closing ceremony
5.30pm
Festival ends. All proceed to Chin Woo Stadium for Kancil Awards Night (105 minutes break)
6.30pm
Light dinner and drinks for Festival and Kancil Award delegates.
8.00pm
Kancil Awards Night begins. (food can be brought in)
12.00am
Estimate wrap time. Then party